Wednesday, April 25, 2012

Kõrvitsa-tomatisalat

Esmapilgul võib küll tekkida tunne, et kõrvitsat ja tomatit ei sobi ju ühte patta (antud juhul siis taldrikusse) panna. Tegelikult sobib aga küll ning tulemuseks on krõmpsuv ning mahe värskusest pakatav salat. Toredad on päevad, mis saavad mööda saadetud poeuksest sisse astumata  ning mil jääb mahti juba varem koju toodud komponente vaadates algul pisut kukalt kratsida ning siis nendest üks maitsev söök valmistada.

Koostis (ühele):
250 g puhastatud kõrvitsat
1 tomat
keefiri
mett
soola/pipart
päevalilleseemneid
rohelist sibulat
Koori kõrvits ning lõika see kuubikuteks. Lõika tomat sektoriteks, lisa soola ja pipart, vala kastmeks peale keefiri, ning sega õrnalt läbi. Lisa salatisse hakitud roheline sibul ning päevalilleseemned ja sirista peale mett. Serveeri.




No comments:

Post a Comment