Thursday, April 5, 2012

Šampinjonisupp riisiga

Kui külmkapist vaatavad vastu ports keedetud riisi ning šampinjonid, siis võiks need kuidagi ühendada? Miks mitte seekord näiteks supi näol?

Šampinjonisupp riisiga (kahele):
300 g šampinjone
2 sibulat
3 küüslauguküünt
0,5 l puljongit
100 ml kohvikoort ja/või kookospiima
paar spl sulatatud juustu
soola-pipart
keedetud riisi

Haki sibul ja küüslauk ning prae mõni minut, lisa viilutatud šampinjonid, maitsesta soola ja pipraga ning hauta, kuni seentest on enamus vett välja tulnud. Vala juurde puljong ning lase keema tõusta. Püreesta supp saumikseriga ning tõsta uuesti tulele. Lisa keedetud riis, kohvikoor, sulatatud juust ning soovi korral kookospiim. Kuumuta aeg-ajalt segades. Serveeri.
Supp ei näe oma halli värvuse tõttu just kuigi apetiitne välja, kuid sellest ei maksa lasta end heidutada, maitse on väga hea.

No comments:

Post a Comment